Cupa firmelor la sah – editia I – Casa cu tei, Craiova


Șah Club Oltenia Craiova a organizat în data de 15 decembrie 2018, un inedit turneu de șah pe echipe – Cupa Firmelor – Editia I.

Echipele sunt formate din trei jucători (cel mult un jucător de perfomanță și cel puțin un jucător angajat în cadrul firmei pe care o reprezintă).

Scopul turneului a fost promovarea șahului și întărirea legăturilor dintre practicanții și pasionații de șah și jucătorii de performanță.

Turneul s-a desfășurat la Restaurantul Casa cu Tei din Craiova și a beneficiat de premii oferite de podgoria Corcova Roy & Dâmboviceanu.

Au participat echipe din Craiova, București, Brașov și Drobeta Turnu-Severin care au avut în componență numeroși jucători cu titluri de maestru internațional, maestru al sportului și candidați de maestru, precum și jucători amatori.

Câștigătoarea turneului a fost echipa Fera.ro Bucuresti, urmată de Microsoft România, Hidrosud Craiova, Farmacia Jiul și AD BRZ SRL Craiova (în total au participat 14 echipe).

După terminarea celor 7 runde, aprig disputate, a urmat o recepție oferită de clubul nostru la care au participat toți combatanții.