About

DSC_0108

Şah Club Oltenia Craiova  este un club destinat  atât începătorilor cât şi jucătorilor experimentaţi.

Istoricul clubului Sah Club Oltenia 

Clubul se află în incinta Clubului Voinţa pe Str. Matei Basarab nr.18, vis-à-vis de Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti.

Vizitatorii şi noii membri sunt întotdeauna bineveniţi. În cadrul clubului se poate juca şah, se pot urma cursuri sau se poate participa la diverse activităţi şahiste.

Cursurile de şah sunt organizate pe grupe de maxim 6 elevi. Se organizează cursuri  intensive (2 ședinţe x 2 ore pe săptamână) sau cursuri  de bază (1 sedinţa x 2 ore pe saptămână). Cursurile se predau de maeştri ai sportului la şah.

Pentru a juca partide în cadrul clubului trebuie achitată cotizația lunară. Plata cotizației oferă și posibilitatea de a lua parte la anumite competiţii organizate de club (exemplu: campionatul anual al clubului), competiții la care participarea este restricţionată numai la jucătorii care urmează cursuri în cadrul clubului sau sunt legitimaţi la club.

Seturi de şah, ceasuri şi tablă de demonstraţie sunt disponibile. De asemenea, este disponibilă şi o colecţie impresionantă de cărţi şi reviste de şah.

Clubul este deschis zilnic, iar la sfârşit de saptămână se organizează turnee de şah-rapid și blitz, turnee pe echipe, simultane şi alte manifestări şahiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *