SCO – ALL FOR ONE ediția a VI-a

Miercuri, 03.06.2020, de la ora 20:00 s-a desfășurat ediția a VI-a a turneului nostru online (https://lichess.org/swiss/BoYrmAtp).

Având în vedere ca o parte dintre coechipierii noștri participă la campionatul național online în perioada 01-07 iunie, această ediție nu face parte dintr-un circuit de 5 runde, deci nu punctează în clasamentul general.

Așadar, am suplimentat premiile pentru primele 3 locuri: pe lângă clasica sticlă de vin de Jirov câștigătorii vor primi cate 100 de ducati chessbase.

Prezență redusă de această dată, așa cum am anticipat, doar 16 jucători: un mare maestru internațional, trei maeștri internaționali, trei maeștri FIDE, trei maeștri naționali și câțiva juniori periculoși.

S-a jucat dur, ca întotdeauna. Profesorul Micu a avut posibilitatea de a-l “arunca peste bord” pe favoritul 1, însă, deși este “cel mai periculos jucător cu caii” pe tabla de joc, de această dată s-a văzut că, totuși, “caii n-are putere”. (Pentru detalii urmăriți filmul postat de Vlad Jianu).

Marele maestru Vlad Jianu, câștigătorul ediției (FELICITĂRI!) a postat pe canalul propriu de youtube filmul turneului, vă invităm să vă delectați și să vedeți cum abordează un mare maestru un astfel de turneu: https://www.youtube.com/watch?v=rM-_86YPCa4.

Clasamentul aceste ediții:

PozitiaJucatorPuncte
1GM Vlad Jianu8
2Robert Creanga6.5
3FM Cristian Daianu6.5
4FM Gabriel Voiteanu5.5
5NM Iulian Micu4.5
6Mihnea Coman4.5
7FM Adrian Musat4.5
8IM Albert Vajda4
9NM George Jiroveanu4
10Ilie Oncel4